جشنواره شهریور ماه وب رمز

استفاده از اکستنشن‌ها در مرورگر کروم، یکی از جذابیت‌های بی‌شماری است که این مرورگر برای کاربران فراهم کرده است. این امکان به کاربران اجازه می‌دهد تا با افزودن ویژگی‌ها و ابزارهای مختلف، تجربه استفاده از اینترنت خود را بهبود بخشند.

یکی از ابزارهای کارآمد مرورگر کروم، اکستنشن‌‌های سئو هستند. اگر شما یک کارشناس سئو هستید، حتماً با اهمیت افزونه‌ها و اکستنشن‌‌های کروم برای بهبود وضعیت سئوی وب‌سایت‌ آشنا هستید. این ابزارها می‌توانند به شما کمک کنند تا به‌طور موثرتری در بهینه‌سازی و بهبود رتبه‌بندی سایت‌ها عمل کنید.

مراحل انجام سئو همواره به چالش‌ها و فرآیندهای گوناگونی احتیاج دارد. از تحقیق در زمینه کلمات کلیدی و بهینه‌سازی عناوین تا آنالیز رقبا و بهبود سئو داخلی و سئو خارجی، همه این مراحل نیازمند ابزارهای قدرتمندی هستند.

در این راستا، افزونه‌های سئو کروم، ابزارهای کارآمدی هستند که برای کاربران سئو بسیار مفید و حیاتی به نظر می‌آیند. با استفاده از این افزونه‌ها، متخصصان سئو می‌توانند به راحتی اطلاعاتی نظیر تعداد بک لینک‌ها، متا تایتل، متا دیسکریپشن، حجم جستجو کلمات کلیدی و… را بررسی و بهینه‌سازی کنند.

اکستنشن‌ یا همان افزونه چیست؟

اکستنشن یا افزونه، یک ابزار کوچک نرم‌افزاری یا ماژول است که به نرم‌افزارها یا مرورگرها این امکان را می‌دهد که قابلیت‌ها و ویژگی‌های جدیدی به آنها افزوده شود. این افزونه‌ها با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی مانند CSS، HTML و جاوا اسکریپت ساخته می‌شوند تا خدمات خاصی را به کاربران ارائه دهند.

این ابزارها می‌توانند به بهینه‌سازی تجربه کاربری یا انجام وظایف خاص در یک نرم‌افزار یا مرورگر وب کمک کنند. افزونه‌ها دارای طرفداران زیادی هستند و  افزونه‌های گوگل کروم می‌توانند به کاربران این امکان را بدهند که به بهترین شکل ممکن اقدامات مرتبط با سایت را انجام دهند و مسیر بهینه‌سازی سایت را راحت‌تر طی کنند.

مزایای استفاده از افزونه‌های گوگل کروم در سئو

افزونه‌های گوگل کروم ابزارهای قدرتمندی هستند که می‌توانند به سئوکاران در بهبود عملکرد وب سایت‌ها کمک زیادی کنند. این ابزارها باعث می‌شوند سئوکاران بتوانند به صورت هوشمندانه‌تر و کارآمدتری به سایت‌ها و رقبا نگاه کنند.

این ابزارها به بهبود عملکرد وب سایت‌ها کمک می‌کنند و در زمینه‌های مختلف مفیدند؛ از تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی گرفته تا بررسی رقبا و وضعیت سئو سایت.

  • یکی از مزایای اصلی استفاده از افزونه‌های گوگل کروم، صرفه‌جویی در زمان است. این ابزارها به سئوکاران کمک می‌کنند تا وظایف را به صورت خودکار انجام دهند، با این امر در زمان صرفه‌جویی کرده و به بهره‌وری افزوده می‌شود.
  • ساده‌تر شدن فرآیند سئو نیز یکی از مزایاست. افزونه‌های گوگل کروم این فرآیند را آسان‌تر و کاراتر می‌کنند و به سئوکاران این امکان را می‌دهند تا بر روی جنبه‌های اساسی تر سئو تمرکز کنند.
  • اطلاعات بیشتری نیز از طریق افزونه‌های گوگل کروم قابل دستیابی است. این ابزارها به سئوکاران این امکان را می‌دهند تا اطلاعات جزیی‌تری درباره سئو سایت‌های خود و حتی رقبا بدست آورند.

تفاوت پلاگین سئو با اکستنشن گوگل کروم برای سئو

تفاوت‌های مهمی بین پلاگین‌های سئو و اکستنشن‌های گوگل کروم  وجود دارد که می‌تواند تصمیم‌گیری برای انتخاب مناسب‌ترین ابزار برای سئوکاران را ساده‌تر کند.

پلاگین‌های سئو به عنوان یک نرم‌افزار، در CMSها مانند وردپرس نصب می‌شوند و تعداد زیادی از ویژگی‌های کاربردی برای سئو را فراهم می‌کنند. این ویژگی‌ها شامل بهینه‌سازی عنوان و توضیحات متا، مدیریت کلمات کلیدی، بررسی محتوای تکراری، بررسی لینک‌های داخلی و خارجی، و تجزیه و تحلیل ترافیک می‌شوند.

از سوی دیگر، اکستنشن‌های گوگل کروم برای سئو به صورت برنامه‌های کوچکی عمل می‌کنند که به مرورگر گوگل کروم اضافه می‌شوند. این اکستنشن‌ها معمولاً بر روی جنبه‌های خاصی از سئو تمرکز دارند، مانند بررسی کلمات کلیدی، بررسی لینک‌های شکسته، تجزیه و تحلیل رتبه‌بندی، و ردیابی بک‌لینک‌ها.

تفاوت اصلی میان پلاگین‌ها و اکستنشن‌ها از نظر نصب و راه‌اندازی است. در حالی که پلاگین‌ها باید در CMS نصب شوند، اکستنشن‌های گوگل کروم برای سئو تنها با نصب در مرورگر گوگل کروم قابل استفاده هستند.

در زبان فارسی، هم پلاگین و هم اکستنشن، افزونه ترجمه می‌شوند. در این مقاله اگر جایی به کلمه افزونه برخورد کردید، منظور همان افزونه کروم یا اکستنشن است. اما به طور معمول اگر در گوگل افزونه سئو سرچ کنید، بیشتر نتایج پلاگین‌های سئو را معرفی خواهند کرد.

پيشنهاد وب رمز: معرفی ۱۸ افزونه (پلاگین) پرطرفدار سئو برای وردپرس

معرفی بهترین و پرکاربردترین اکستنشن‌های سئو

۱- اکستنشن MozBar

اکستنشن MozBar کروم برای سئو

MozBar یک افزونه سئو برای مرورگر گوگل کروم است که به شما این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به خروج از مرورگر، اطلاعات سئویی فوری در مورد وب‌سایت‌ها یا صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) را ببینید. این افزونه به صورت رایگان و پریمیوم ارائه شده و ویژگی‌هایی نظیر فیلتر کردن نتایج بر اساس کشور، نمایش سریع نتایج، نمایش PA و DA، نشان دادن کلمات کلیدی و لینک‌ها را دارد.

همچنین، می‌توانید اطلاعات استخراج شده را به صورت فایل CSV ذخیره کنید. اگر نسخه پرمیوم این افزونه را داشته باشید، می‌توانید تحلیل سختی کلمات کلیدی، بهینه‌سازی صفحات و المان‌های SERP را انجام دهید.

افزونه MozBar یکی از بهترین اکستنشن‌های کروم برای سئو محسوب می‌شود و با استفاده از آن، می‌توانید به طور دقیق تحلیل و بهینه‌سازی وضعیت سئو وب‌سایت‌ها را انجام دهید.

۲- اکستنشن SEOquake

اکستنشن کروم SEOquake

SEOquake یک افزونه کروم بسیار کارآمد برای تجزیه و آنالیز سئو سایت است. این ابزار جامع به شما این امکان را می‌دهد که اطلاعات دقیقتری در مورد صفحات خود و رقبایتان کسب کنید. با نصب این افزونه، می‌توانید به سرعت و بدون نیاز به نصب نرم‌افزارهای جانبی، اطلاعاتی همچون رتبه صفحات در نتایج جستجو، تعداد لینک‌های ورودی، دامنه، سرعت بارگذاری صفحات وب و سایر مشخصات مهم را درباره وبسایت‌ها بدست بیاورید.

با استفاده از این افزونه، می‌توانید کلمات کلیدی مورد استفاده، اسپایدرینگ صفحات وب و مشکلات فنی وب‌سایت را نیز تحلیل کنید. اطلاعات حاصل از SEOquake به شما کمک می‌کند تا بهبود رتبه دهی صفحات خود را بهبود بخشیده و در نتیجه، بهترین نتایج را در جستجوهای وب ایجاد کنید.

این افزونه بهترین ابزار برای مرور جزئیات کلی یک سایت است. اطلاعاتی مانند رتبه الکسا، ایندکس کردن برای گوگل و بینگ، و رتبه SEMrush را نمایش می‌دهد. افزونه دو گزارش چگالی و گزارش تشخیصی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این گزارش‌ها به شما اطلاعاتی در مورد توزیع کلید واژه‌ها در صفحات وب و عناصر سئو هر صفحه فراهم می‌کنند.

با استفاده از SEOquake، می‌توانید لینک‌های خارجی و داخلی را بررسی کرده، دامنه‌ها و آدرس‌ها را به صورت دوره زمانی مقایسه کنید و میزان قدرتمندی هر کلمه کلیدی را بررسی نمایید.

این اکستنشن از بخش‌های مختلفی نظیر (PAGE INFO)، (COMPARE URLS)، (EXTERNAL)، (DENSITY)، و (DIAGNOSIS) تشکیل شده است که هرکدام اطلاعات مختلفی را ارائه می‌دهند. برای مثال، در بخش PAGE INFO، اطلاعاتی مانند عنوان، متا تایتل، متا دیسکریپشن، تعداد لینک‌های داخلی و خارجی صفحه نمایش داده می‌شود. این افزونه به شما امکان می‌دهد تا با دقت و بازدهی بالا به بهینه‌سازی وبسایت‌ها و افزایش رتبه در نتایج جستجو بپردازید.

۳- اکستنشن Grammarly

استفاده از اکستنشن Grammarly یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود کیفیت متون نوشتاری است. این ابزار با امکانات پیشرفته‌ای که دارد، به شما کمک می‌کند تا دستور زبان، املا، و ساختار جملات خود را بهبود بخشیده و متنی روان و قابل فهم ارائه دهید.

با اعمال این اکستنشن، Grammarly با دقت به هر جزئیات متن شما پرداخته و با ابراز نقاط نیازمند بهبود، شما را راهنمایی می‌کند. از طریق خط زدن قسمت‌هایی که نیاز به اصلاح دارند، به شما اجازه می‌دهد تا تصحیحات لازم را اعمال کنید. بهره‌مندی از ابزار Grammarly به شما این امکان را می‌دهد که به سرعت و با دقت اشکالات موجود در نوشتارتان را برطرف کنید.

همچنین، پیشنهادات این ابزار در خصوص بهبود سبک تدوین نیز می‌تواند در انتخاب لغات مناسب و جلب توجه خوانندگانتان تاثیرگذار باشد. استفاده همزمان از این ابزار با دانش نویسنده، می‌تواند بهبود چشمگیری در کیفیت محتوای شما داشته باشد. بنابراین، توصیه می‌شود که این اکستنشن را به عنوان یکی از ابزارهای کمکی در فرآیند نوشتاری‌تان مد نظر داشته باشید.

۴- اکستنشن رایگان Ahrefs

اکستنشن رایگان Ahrefs برای سئو وب سایت

Ahrefs یکی از ابزارهای بررسی سئو محبوب و شناخته شده است که توسط سئوکاران و حرفه‌ای‌های بهینه‌سازی وب‌سایت بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. افزونه Ahrefs SEO Toolbar برای مرورگر گوگل کروم یک ابزار قدرتمند است که مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و اطلاعات کاربردی را به کاربران ارائه می‌دهد.

این افزونه قابلیت های بسیاری را برای ارزیابی و بهبود سئو وب‌سایت‌ها فراهم می‌کند. از جمله ویژگی‌های قابل ملاحظه این افزونه می‌توان به بررسی تعداد بک‌لینک‌ها و منابع لینک‌دهنده، تعداد کلمات کلیدی موجود در نتایج گوگل، تعداد لینک‌های شکسته، ترافیک ماهانه صفحات سایت، و اطلاعات مربوط به Domain Rating (DR) و URL Rating (UR) اشاره کرد.

این اطلاعات مفید به سئوکاران کمک می‌کند تا عیوب فنی سایت را شناسایی و بهبودهای لازم را اعمال کنند. با استفاده از این افزونه، امکان مقایسه معیارهای سئو با رقبا نیز وجود دارد.

علاوه بر این، قابلیت بررسی سرعت بارگذاری صفحات وب، تحلیل کلمات کلیدی، و بررسی لینک‌های داخلی و خارجی نیز در اختیار کاربران قرار دارد. در کل، استفاده از Ahrefs SEO Toolbar به بهبود سئو و جلب بازدیدکننده‌های بیشتر به وب‌سایت کمک می‌کند.

۵- اکستنشن رایگان Keywords Everywhere

Keywords Everywhere یک افزونه گوگل برای بهبود سئو است که به شما کمک می‌کند تا کلمات کلیدی موثر را شناسایی کنید. این افزونه دارای نسخه رایگان و پریمیوم است، که نسخه پریمیوم قابلیت‌های اضافی از جمله نمایش حجم جستجو ماهیانه و CPC را نیز ارائه می‌دهد.

با توجه به اینکه این افزونه درون مرورگر کروم فعال است، اطلاعات جمع‌آوری شده توسط این افزونه کاملاً حفظ می‌شود و در مراحل رفت و برگشت با این افزونه به مرورگر منتقل می‌شود. نسخه رایگان این افزونه قابلیت های زیر را فراهم می‌کند:

  • نمودار ترند کلمات کلیدی
  • چالش‌های سئو مرتبط با کلمه کلیدی جستجو شده
  • نمایش کلمات کلیدی LSI و Long-tail در سمت راست نتایج جستجو
  • نمایش بک‌لینک دامنه‌ها
  • تخمین ترافیک ارگانیک برای 5000 کلمه کلیدی

۶- افزونه Broken link checker جهت یافتن لینکهای شکسته سایت

اکستنشن سئو Broken link checker جهت یافتن لینکهای شکسته سایت

لینک‌های شکسته یکی از مشکلات رایج وب‌سایت‌ها هستند و ممکن است به دلیل حذف صفحه یا فایل مقصد، تغییر آدرس صفحه مقصد یا مشکلات فنی سرور ایجاد شوند. این لینک‌ها نه تنها تجربه کاربری را بدتر می‌کنند بلکه تأثیر منفی بر سئو سایت نیز دارند.

برای حل این مشکل، افزونه Broken Link Checker به عنوان یک افزونه رایگان وردپرس معرفی شده است. با استفاده از این افزونه، می‌توانید به راحتی لینک‌های شکسته سایت خود را پیدا کنید و اقدام به برطرف کردن آنها کنید.

این امر به خصوص برای سئو و بهبود تجربه کاربری وب‌سایت بسیار حائز اهمیت است. لینک‌های خراب و شکسته نه تنها بر سئو سایت اثر منفی می‌گذارند بلکه تجربه کاربری را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهند.

از آنجا که جستجو و رفع لینک‌های شکسته به صورت دستی زمان‌بر است، افزونه Broken Link Checker به شما این امکان را می‌دهد تا به سرعت و با دقت صفحات دارای خطای 404 و لینک‌های شکسته را شناسایی کنید و مشکلات آنها را برطرف کنید.

پيشنهاد وب رمز: ارور ۴۰۴ چیست؛ ۱۰ روش حل + ۴ نمونه کاربردی آن

۷- اکستنشن کاربردی Seo meta in 1 click

اکستنشن کاربردی “SEO Meta in 1 Click” یک ابزار کارآمد در زمینه آموزش اکستنشن‌های سئو برای کاربران است. این ابزار با یک کلیک، به داده‌های سئو و متا تگ‌های وب سایت دسترسی فوری فراهم می‌کند. اطلاعاتی که این ابزار ارائه می‌دهد، از جمله طول عنوان، محتوای بخش توضیحات متا، موارد URL، تعداد و نوع هدرها، و تعداد تصاویر بدون متن جایگزین، به بهبود رتبه‌بندی و جلب توجه موتورهای جستجو در نتایج جستجوی اینترنتی کمک می‌کنند.

این اطلاعات اساسی برای بهینه‌سازی و مانیتورینگ وب سایت‌ها بوده و باعث افزایش دقت و سرعت در فرآیند ارزیابی و بهینه‌سازی سئو می‌شوند. متخصصان سئو این ابزار را به عنوان یکی از بهترین افزونه‌ها برای کروم در زمینه سئو توصیه کرده‌اند. این ابزار به ویژه در تحلیل و بررسی وب سایت‌ها به کار می‌رود و با یک کلیک سریع، اطلاعات دقیق و جامعی را ارائه می‌دهد.

پس از نصب این اکستنشن با نام “SEO Meta in 1 Click”، یک آیکون لوگوی گوگل در کنار نوار آدرس مرورگر شما ظاهر می‌شود. با کلیک بر روی این آیکون، یک پنجره باز می‌شود که شامل اطلاعات مختلفی درباره صفحه فعلی مشاهده شده است.

۸- اکستنشن Meta SEO Inspector

افزونه Meta SEO Inspector یک ابزار حیاتی برای بهینه‌سازی سایت است که در افزودن متن‌ها و توضیحات به صورت کامل و دقیق به‌کار می‌آید. این افزونه به شما این امکان را می‌دهد تا متا تگ‌های سایت خود را به سرعت و به‌صورت خودکار بررسی کنید و از بهینه بودن آنها اطمینان حاصل کنید.

این داده‌ها به موتورهای جستجو اطلاع می‌دهند که سایت شما در مورد چه موضوعاتی است. اگر متا تگ‌ها به‌طور کامل بهینه نشوند، می‌توانند به کاهش ترافیک سایت و مشکلات رتبه‌بندی منجر شوند.

Meta SEO Inspector با به‌کارگیری قابلیت بررسی سریع، از دقت و بهینه بودن متا تگ‌ها اطمینان حاصل می‌کند. به‌عنوان مثال، اگر تگ عنوان به طور غیرمناسب طولانی باشد یا اگر عنوانی در نظر گرفته نشده باشد، این افزونه به شما هشدار خواهد داد تا اقدامات اصلاحی را انجام دهید.

۹- اکستنشن Redirect Path

با توجه به اهمیت بهینه‌سازی فنی سایت و رقابت فزاینده در حوزه سئو، افزونه Redirect Path به عنوان یکی از بهترین افزونه‌های گوگل کروم برای سئو محسوب می‌شود. با نصب این افزونه در مرورگر Google Chrome، شما می‌توانید به سادگی و با یک کلیک، تمامی اطلاعات مربوط به هدایت‌های صفحات وب خود را بررسی کنید.

این ابزار به شما اطلاعاتی چون نوع وضعیت هدایت، کد وضعیت HTTP، آدرس (URL) جدید و قبلی، تاریخ و زمان هدایت و سایر جزئیات را ارائه می‌دهد. Redirect Path به شما این امکان را می‌دهد که به سرعت و به صورت خودکار مشکلات نحوه هدایت صفحات را تشخیص داده و علت مشکلات را مشخص کنید.

این افزونه، حتی به شما اطلاعاتی از جمله آدرس‌های IP سرور و هدرهای HTTP را نیز ارائه می‌دهد، که این اطلاعات می‌تواند در بهبود عملکرد سئوی تکنیکال سایت شما تاثیرگذار باشد.

Redirect Path به عنوان یک دستیار قدرتمند در ارتقاء سئوی تکنیکال سایت شما عمل می‌کند و با استفاده از این افزونه می‌توانید بهبودهای لازم را اعمال کرده و در رتبه‌بندی بهتر در نتایج جستجوی گوگل دخیل شوید.

۱۰- اکستنشن PageSpeed Insights

اکستنشن سئو گوگل کروم PageSpeed Insights

با استفاده از افزونه PageSpeed Insights در Google Chrome، می‌توانید بهبود سرعت بارگیری صفحات وب خود را بررسی کنید و راهکارهای بهبود را دریافت کنید. این ابزار از ویژگی‌های مختلفی مانند مدت زمان لود صفحه، بهینه‌سازی تصاویر و فایل‌های جاوااسکریپت و CSS استفاده می‌کند تا عملکرد صفحات وب شما را ارزیابی کرده و پیشنهادات بهبود را ارائه دهد.

PageSpeed Insights نه تنها گزارشی از سرعت بارگیری صفحه فراهم می‌کند بلکه نیز به شما نشان می‌دهد چگونه می‌توانید سرعت بارگیری صفحه خود را بهبود بخشید. با این ابزار می‌توانید به صورت دقیق مشاهده کنید که آیا سایت شما برای استفاده از موبایل مناسب است یا خیر؟ اگر سرعت صفحات شما مشکل داشته باشد، با کلیک بر روی لینک “need more” می‌توانید گزارش دقیق تری از خطاها و مشکلات را مشاهده کنید و اقدامات لازم را انجام دهید.

همچنین، این اکستنشن از Google PageSpeed Insights API بهره می‌برد و به شما امکان می‌دهد سرعت سایت خود را به صورت زمان واقعی تحلیل کنید. با اصلاح خطاها و بهبود زمان بارگذاری، رتبه بندی سایت شما بهبود خواهد یافت و ارتقاء یافته در تجربه کاربری و رتبه گوگل خود بهترین نتیجه را خواهید داشت.

از این رو، با استفاده از افزونه PageSpeed Insights، می‌توانید بهبودهای لازم در سرعت بارگذاری صفحات وب خود را با دقت انجام داده و تأثیر مثبتی بر تجربه کاربری و رتبه گوگل خود داشته باشید.

پيشنهاد وب رمز: افزایش سرعت سایت با ۱۷ روش تست‌ شده

۱۱- اکستنشن Free Backlink Checker

اکستنشن Free Backlink Checker یک ابزار کارآمد برای بررسی بک لینک ها در صفحات وب است. این ابزار با دقت تمامی لینک‌های شکسته و فعال را تشخیص می‌دهد، امکانی که بسیار حیاتی است.

یکی از چالش‌های مهمی که ممکن است برای بک لینک ها رخ دهد، شکسته شدن آنهاست. به عنوان مثال، اگر قبلاً به یک صفحه در سایتی لینک داده باشید و این صفحه اکنون ارور 404 داشته باشد، این ممکن است تأثیر منفی بر روی سئوی شما داشته باشد.

پيشنهاد وب رمز: ۸ روش دریافت بک لینک‌های باکیفیت

بررسی مداوم بک لینک ها می‌تواند از طریق اکستنشن Free Backlink Checker به راحتی انجام شود. این ابزار به شما اطلاعات دقیقی ارائه می‌دهد که لینک‌های خارجی کدام‌ها شکسته هستند و حتی آنها را بر اساس ویژگی‌هایی مانند Follow یا No-Follow دسته‌بندی می‌کند.

همچنین، شما می‌توانید این اطلاعات را به فرمت‌های CSV یا XLSX دریافت کنید تا بتوانید تحلیل‌های خود را راحت‌تر انجام دهید. با استفاده از این اکستنشن، شما قادر به پیشگیری از اثرات منفی ناشی از بک لینک های شکسته شده و بهبود سئوی سایت خود خواهید بود.

۱۲- افزونه SimilarWeb کروم

افزونه کروم سئو SimilarWeb

افزونه SimilarWeb یکی از ابزارهای بسیار محبوب برای تحلیل وضعیت وب سایت‌ها و رقباست. این ابزار اطلاعات دقیقی از ترافیک، نرخ پرش، و آمار مخاطبان را برای هر وب سایت فراهم می‌کند. با استفاده از SimilarWeb، می‌توان به دقت بالا ترافیک و معاملات رقبا را بررسی کرد و براساس آن به‌طور مناسب برنامه‌ریزی نمود.

این ابزار از داده‌های ISPها و ربات‌های خزنده استفاده می‌کند تا اطلاعات دقیقی را ارائه دهد. مهمترین کاربرد SimilarWeb در آن است که می‌تواند جایگزینی موثر برای سرویس Alexa باشد، که از مدتی به این سو استفاده‌نکرده است.

یکی از مزیت‌های این ابزار، توانایی تجزیه و تحلیل دقیق ترافیک وب سایت‌ها است. با استفاده از SimilarWeb، می‌توان لغات کلیدی، میزان بازدید، زمان بازدید کاربران، و سایر اطلاعات مرتبط با صفحات وب رقبا را بررسی کرد.

این تحلیل‌ها به شما امکان می‌دهند تا بهبود در استراتژی‌های خود داشته باشید و با دقت به نقاط ضعف و قوت رقبا پرداخته و راهکارهای مناسب را پیشنهاد دهید. استفاده از این ابزار برای تدوین تکنیک های سئو به سادگی امکان‌پذیر است و با یک کلیک، می‌توان نحوه استراتژی سایت‌ها را نمایش داد.

به همین دلیل، بسیاری از متخصصان سئو از SimilarWeb به عنوان یک ابزار اساسی برای تحلیل و بهبود عملکرد وب سایت‌ها استفاده می‌کنند. همچنین، این ابزار کاملاً رایگان است که یک مزیت اضافی برای تیم‌ها و کارشناسان سئو به شمار می‌آید.

۱۳- افزونه کروم Wappalyzer

اکستنشن (افزونه کروم) Wappalyzer

با تحلیل رقبا و بهره‌گیری از الگوهای آنان، می‌توان به بهبود عملکرد وبسایت خود پرداخت. اطلاعات حیاتی مانند ابزارهایی که رقبا در وبسایت خود استفاده می‌کنند، می‌تواند در بهبود استراتژی سئو و بهبود جایگاه وبسایت شما در موتورهای جستجو تاثیرگذار باشد.

با نصب و استفاده از افزونه Wappalyzer، شما می‌توانید به سادگی بفهمید که رقبای شما از چه فناوری‌ها و ابزارهایی برای مدیریت و بهینه‌سازی وبسایت‌های خود استفاده می‌کنند. این اطلاعات می‌تواند شما را در انتخاب بهترین ابزارها برای بهینه‌سازی وبسایت خود کمک کند.

از سیستم‌های مدیریت محتوا گرفته تا ابزارهای تحلیلی مانند گوگل آنالیتیکس و نرم‌افزارهای سرور، Wappalyzer قابلیت دیدن نقاط قوت و ضعف رقبا را به شما می‌دهد. با استفاده از این ابزار، شما می‌توانید به سرعت و به دقت به بهبود استراتژی سئو خود بپردازید و از تجربیات رقبا به نفع خود استفاده کنید.

۱۴- اکستنشن h-tag

اکستنشن تگ هدر کروم به عنوان یک ابزار کارآمد و موثر در بهینه‌سازی ساختار صفحات وب ایستاده است. این ابزار حاکی از اهمیت آن در بهبود عملکرد سایت‌ها و افزایش سطح دسترسی به اطلاعات موجود در آنها است. از طریق این افزونه، مدیران وب قادرند به راحتی هدرها و ساختارهای هدر صفحات خود را با استفاده از تگ عنوان بهینه کنند.

یکی از ویژگی‌های برجسته افزونه تگ هدر کروم، تحلیل خودکار ساختار هدر صفحات است. این ابزار قابلیت تجزیه و تحلیل ساختار هدر را به صورت خودکار دارد و مشکلات احتمالی را شناسایی می‌کند. همچنین، با ارائه پیشنهاداتی جهت اصلاح ساختار هدر، به مدیران وب کمک می‌کند تا از عناوین مطابق با استانداردهای سئو استفاده کرده و سایت خود را بهینه‌تر کنند.

ویژگی دیگر این افزونه، امکان ویرایش مستقیم تگ های هدر می‌باشد. به این ترتیب، مدیران سایت قادرند به صورت مستقیم تغییرات لازم را در تگ های هدر اعمال کرده و ساختار صفحات خود را به سادگی بهینه کنند. این امکان اجازه می‌دهد که تنظیمات هدر با دقت و به دلخواه تنظیم شود، که در نهایت به بهبود قابل ملاحظه‌ای در نمایش و جستجوی سایت‌ها منجر می‌شود.

روش نصب اکستنشن‌های گوگل کروم

نصب اکستنشن‌های گوگل برای بهبود عملکرد وب‌سایت‌ها و بهبود سئو، فرآیندی ساده و کاربردی است. در اینجا چگونگی نصب اکستنشن‌های گوگل را توضیح می‌دهیم:

  • ابتدا به فروشگاه افزونه‌های گوگل، Chrome Web Store، مراجعه کنید.
  • در بخش جستجو، نام اکستنشن مورد نظر خود را جستجو کنید.
  • پس از پیدا کردن اکستنشن مورد نظر، بر روی دکمه “Add to Chrome” کلیک کنید.

نصب اکستنشن‌های گوگل کروم

  • در پنجره‌ای که باز می‌شود، بر روی دکمه “Add Extension” کلیک کنید تا اکستنشن به مرورگر شما اضافه شود.
  • پس از نصب، اکستنشن در مرورگر شما ظاهر خواهد شد و شما می‌توانید از آن استفاده کنید.

توجه داشته باشید که برخی از اکستنشن‌ها ممکن است نیاز به دسترسی به برخی اطلاعات داشته باشند. پیشنهاد می‌شود قبل از نصب هر اکستنشن، توضیحات آن را مطالعه کرده و اطمینان حاصل کنید که به اطلاعات شخصی شما دسترسی نخواهد داشت.

چگونه اکستنشن‌ها را به نوار اصلی مرورگر اضافه کنیم؟

جهت اضافه کردن اکستنشن به نوار اصلی مرورگر، ابتدا بایستی آیکون تکه پازل را در بالای و سمت راست مرورگر خود کلیک نمایید. سپس، از بین اکستنشن‌هایی که تازه دانلود کرده‌اید، اکستنشن مورد نظر را انتخاب کنید.

حالا، اگر می‌خواهید این اکستنشن به نوار اصلی مرورگرتان اضافه شود، کافی است روی آیکون پین که در سمت راست آن قرار دارد، کلیک کنید. با این اقدام، اکستنشن به نوار اصلی افزوده می‌شود و شما می‌توانید به راحتی از ویژگی‌ها و امکانات آن استفاده کنید.

منبع : blog.hubspot.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخشی از آمار خدمات وب رمز

تعداد خدمت ارائه شده

71111
خدمات هاست و سرور
220110
خدمات ثبت دامنه
461
پروژه طراحی سایت
155
پروژه سئو سایت

در وب‌رمز رضایت مشتریان اولویت ماست

کارفرمایان در مورد ما چه می‌گویند

خانم مهندس درفشی

خانم مهندس درفشی

مدیر سایت "آژانس ارتباطات دان"
آقای مهندس منظمی

آقای مهندس منظمی

مدیر "هلدینگ گام"
خانم مهندس اسدی

خانم مهندس اسدی

مدیر دیجیتال مارکتینگ "ایران ادونچر"
آقای مهندس طالب زاده

آقای مهندس طالب زاده

مدیر مجموعه مهاجرتی - تحصیلی "کانادا از ایران"

برخی برندها که افتخار خدمت به آنها را داشتیم

جایگاه برند معظم شما اینجا خالیست

webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers

تعدادآرا: 18 - میانگین: 4.7

رأی شما ثبت شد.