آشنایی با مراحل طراحی سایت با cms وردپرس به شما کمک میکند دید بهتری نسبت به فرآیند انجام کار داشته باشید و بتوانید ما را در ایجاد نتیجهای عالی و باکیفیت یاری دهید. این مراحل به شرح زیر است:
اولین مرحله طراحی سایت وردپرسی تهیه کردن هاست و دامنه برای سایت است. شما میتوانید هاست را در کنار دامنه از بعضی از ارائهدهندگان خدمات طراحی سایت وردپرس و سرویس هاست به صورت رایگان دریافت کنید.
دامنه بهتر است ساده و کوتاه باشد، عدد و خط تیره نداشته باشد، حتما دردسترس باشد، کلمات سنگین با تلفظ و املای مشکل در آن وجود نداشته باشد و پسوند و پسوند .com داشته باشد. البته استفاده از پسوندهای دیگر نیز بلامانع است.
۲- نصب وردپرس
در این مرحله باید این سیستم مدیریت محتوا را نصب کنید. برای این کار به داشبورد پنل هاست بروید. البته برای نصب وردپرس میتوانید از شرکتی که سفارش طراحی سایت وردپرس شما را قبول کرده است خواهش کنید که این کار را برایتان انجام دهد. خودتان نیز میتوانید در سی پنل به نصب وردپرس بپردازید.
۳- نصب قالب موردنظر وردپرس
قالب وردپرس در اصل ظاهر سایت شما را تعیین میکند. انتخاب قالب ورد باید بر اساس نوع سایت که مدنظر شماست انجام شود. قالبهای وردپرس رایگانی در اختیار کاربران وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید اما توجه کنید که در درازمدت امکان دارد در عملکرد سایت مشکل ایجاد کنند.
برای افزودن قالب ابتدا به پنل مدیریت وردپرس بروید، از پنل چپ قسمت”نمایش” و بعد “پوستهها” را انتخاب کنید. بالای صفحه قسمت “افزودن پوسته جدید” و سپس “بارگذاری پوسته” را انتخاب کنید. فایل را بارگذاری کرده و “نصب” را انتخاب کنید.
۴- نصب پلاگینهای موردنظر
در این مرحله برای افزایش عملکرد سایت میبایست پلاگین یا افزونهها را نصب کنید. با استفاده از پلاگینها میتوانید قابلیتهای جذاب و منحصربهفردی به سایت خود اضافه کنید.
اما از نصب بیش از حد پلاگینها خودداری کنید تا با مشکل کاهش سرعت بارگذاری سایت مواجه نشوید. توصیه میشود که در ابتدا فقط به نصب افزونهها ضروری بسنده کنید.
۵- تنظیمات وردپرس
در مرحله بعد به قسمت تنظیمات عمومی سایت بروید. در قسمت عنوان سایت، سفارشیسازی و سپس هویت سایت بروید و نام کسب و کار را وارد کنید. بعد از آن به قسمت نمایش، سفارشسازی و هویت سایت رفته و تگ لاین سایت را اضافه کنید.
از تگ لاین پیشفرض وردپرس نیز میتوانید استفاده کنید. برای افزودن لوگو نیز در همین قسمت به بخش تغییر لوگو رفته و آن را بارگذاری کنید.
۶- ساخت صفحات سفارشی
حالا وقت آن رسیده که صفحات سفارشی خود را بسازید. برای این کار ابتدا از قسمت داشبورد قسمت برگهها را انتخاب کنید و روی “افزودن جدید” کلیک کنید. سپس به “همه صفحات” رفته و صفحه موردنظر را پیدا کنید و گزینه”ویرایش” را انتخاب کنید.
۷- تنظیم فهرست سایت
منوی اصلی سایت به مثابه یک نقشه راه عمل میکند و به کاربران شما اجاره میدهد که به صفحات مختلف سایت دسترسی داشته باشند. با توجه به قالبی که برای سایت انتخاب کردید ممکن است بیش از یک منو وجود داشته باشد.
برای تنظیمات فهرست سایت ابتدا در قسمت “نمایش” به بخش “منوها” بروید. برای افزودن صفحه به منو صفحات موردنظر را از قسمت چپ انتخاب کنید. جایگاه فهرستها را برای مرتب کردن منو یا فرعی کردن صفحات زیر صفحات دیگر تنظیم کنید.
۸- امنیت سایت
در مرحله آخر اقدامات لازم برای امنیت سایت را انجام دهید. زیرا که سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای هکرها بسیار محبوب میباشد و در صورت نفوذ آنها به سایت جلوگیری بسیار دشوار است.
از اقداماتی که میتوان به منظور جلوگیری از ورود هکرها انجام داد تغییر آدرس پیشفرض (yourdomain/WP.admin) به آدرس مدنظر میباشد.