جشنواره یلدا وب رمز

در این مطلب قصد داریم در خصوص توییتر و تاثیر آن بر دیجیتال مارکتینگ صحبت کنیم. توییتر یک شبکه اجتماعی مبتنی بر میکروبلاگینگ است.

توییتر در سال 2006 توسط جک‌دورسی، یکی از مدیران اجرایی حال حاضر توییتر راه‌اندازی شد.

هر نوشته‌ای که توسط کاربران در این شبکه منتشر می‌شود اصطلاحا توییت (به انگلیسی یعنی جیک جیک) نامیده می‌شود.

‏”just setting up my twttr”

متن فوق اولین توییت جک دورسی بود که در دوم فروردین سال 1385 خورشیدی در توییتر او منتشر شد و  از آن روز تا الان میلیاردها توییت توسط کاربران این شبکه منتشر شده است.

از آنجایی که پیام‌های این شبکه ابتدا از طریق پیامک‌های موبایل منتشر می‌شد و این پیامک‌ها محدودیت ارسال 140 کاراکتری داشتند، توییتر نیز هر توییت را به 140 کاراکتر محدود کرد و این محدودیت همچنان پابرجاست. بسیاری از متخصصان حوزه وب، خلاصه‌نویسی را از دلایل اصلی موفقیت توییتر می‌دانند.

علاوه بر این محدودیت 140 کاراکتری، شما همراه هر توییت می‌توانید عکس و یا فیلم نیز ارسال کنید.

توییتر با شعار  «چه کار می‌کنید؟» (?What are you doing) شروع به کار کرد و رفته رفته با توجه به رویکرد کاربران این شبکه این شعار به  این شعار به «چه چیزی در حال رخ دادن است؟» (?What’s happening) تغییر کرد.

جالب است که بدانید یکی از مدیران اجرایی حال حاضر این کمپانی غول‌پیکر هم‌میهن ما امید کردستانی است. امید کردستانی را از طریق لینک زیر در توییتر می‌توانید دنبال کنید.

‏https://twitter.com/omidkordestani

توییتر در حال حاضر به بیش از 45 زبان دنیا از جمله زبان شیوای پارسی ترجمه شده است. ترجمه‌های توییتر توسط کاربران توییتر و به صورت داوطلبانه انجام می‌شود و توسط یک تیم نظارتی بر اساس بیشترین ترجمه برای یک عبارت تایید می‌گردند.

شما می‌توانید از طریق پیامک، اپلیکیشن موبایل، نسخه وب و بسیاری از نرم‌افزارهای غیر رسمی که توسط API به سایت توییتر متصل شده‌اند با توییتر ارتباط برقرار کنید.

پيشنهاد وب رمز: ۱۳ ابزار تحلیل شبکه های اجتماعی که دیجیتال مارکترها باید بشناسند

چرا توییتر تاثیرگذار است؟

توییتر - چرا توییتر تاثیرگذار است؟

بدون شک توییترتاثیرگذارترین شبکه دنیای سایبری بر دنیای حقیقی و حتی بر سایر شبکه‌های دنیای سایبری است. تاثیرگذارترین، نه از این جهت که شبکه‌ی اجتماعی موردعلاقه‌ی نگارنده‌ی این سطوراست، بلکه به این علت که واقعا تاثیرگذار است.

در یکی دو سال اخیر و به خصوص با کمرنگ‌تر شدن فیسبوک توییتر به اولین شبکه‌ي اجتماعی انتشار اخبار در دنیا تبدیل شده است. هرچند که در زمان اوج فیسبوک هم توییتر به علت نوع کاربری و سرعت بیشتری که در انتشار اخبار داشت، گزینه‌ی مناسب‌تری از فیسبوک بود، اما در حال حاضر تقریبا می‌توان گفت بدون رقیب در این زمینه می‌تازد.

بسیاری از افراد معروف در توییتر حساب کاربری دارند. افراد نام آشنای حوزه‌ی فناوری از جمله بیل‌گیتس ، بسیاری از چهره‌های مطرح سیاسی ایران و جهان، بسیاری از هنرمندان معروف ایران و جهان و بسیاری دیگر از افراد سرشناس عضو توییتر می‌باشند.

توییتر بسیار سریع است. هنگامی که کسی توییتی در این شبکه منتشر می‌کند، دنبال کنندگان یا به اصلاح فالوئرهای این فرد در همان لحظه توییت را می‌بینند و در صورت بازنشر یا ریتوییت این توییت، این پیام برای دنبال کنندگان ریتوییت‌کنندگان نیز قابل مشاهده خواهد بود و این روند به سرعت تا گستره‌ی بالایی از کاربران قابل انجام است.

توییت‌هایی در این شبکه وجود دارند که بیش از سه میلیون بار ریتوییت شده‌اند و طبعا توسط چندین میلیون کاربر توییتر دیده شده‌اند. علاوه بر این توییت‌های توییتر محدود به همین شبکه نیستند و در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی دیگر از جمله اینستاگرام و برای ما ایرانی‌ها در تلگرام مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در حال حاضر فید بسیاری از کانال‌های فعال و پرکاربر تلگرام از توییتر تامین می‌شود.

اگرچه دسترسی مستقیم به توییتر از داخل ایران میسر نیست، با این حال تعداد کاربران ایرانی این شبکه و میزان فعالیت‌شان قابل توجه است.

از این رو توییتر در تمامی زمینه‌ها از جمله دیجیتال مارکتینگ از اهمیت فوق‌العاده بالایی برخوردار است. تمامی کاربران توییتر به صورت بالقوه دنبال‌کننده حساب کاربری شما در توییتر می‌باشند و در صورتی که عملکرد مناسبی در این شبکه داشته باشید می‌توانید درصدی از این دنبال‌کنندگان بالقوه را به دنبال‌کنندگان بالفعل خود تبدیل کنید.

توضیحاتی در خصوص توییتر، بخش‌های مختلف و اصطلاحات آن

توییتر - توضیحاتی در خصوص توییتر، بخش‌های مختلف و اصطلاحات آن

توییتر از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است و اصطلاحات خاصی دارد که منحصرا در توییتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. در کل پیچیدگی چندانی ندارد و به سرعت می‌توانید طرز استفاده از آن را فراگیرید.

همانطور که عنوان شد توییتر توسط نسخه دسکتاپ، اپلیکیشن‌های موبایل و بسیاری اپکلیشن و سیستم‌های تحت وب دیگر که توسط API به این شبکه متصل شده‌اند قابل دسترسی است.

از جمله اپلیکیشن‌هایی که از API شما را به توییتر مرتبط می‌کنند می‌توان ربات‌های تلگرامی را نام برد. توصیه ما به شما به جهت حفظ امنیت همواره استفاده از نسخه دسکتاپ یا اپلیکیشن‌های موبایل که به صورت رسمی توسط توییتر عرضه شده‌اند می‌باشد.

برای عضویت در توییتر شما نیاز به یک ایمیل، نام کاربری و شماره تلفن جهت دریافت پیامک تایید نیاز دارید. در ادامه به برخی از اصطلاحات متداول این شبکه می‌پردازیم.

‏Tweet:

 همانطور که عنوان شد هر نوشته‌ای که توسط کابران در توییتر منتشر می‌شود توییت نامیده می‌شود. توییت محدودیت 140 کاراکتری دارد و می‌تواند شامل متن، عکس و فیلم باشد.

‏Follow:

 برای این که بتوانید توییت‌های یک کاربر را بخوانید باید کاربر را دنبال و یا اصلاحا فالو کنید. افرادی که شما دنبال می‌کتید Following و دنبال‌کنندگان شما Follower نامیده می‌شوند.

‏Retweet:

 ریتوییت قابلیتی است که باعث بازنشر یک توییت و نمایش آن برای دنبال‌کنندگان فرد ریتوییت‌کننده می‌شود.

‏Timeline:

 تایم‌لاین صفحه‌ی اصلی حساب توییتر شماست که شامل توییت‌های فالوئینگ‌های شما و یا ریتوییت‌های آن‌ها می‌باشد. گاها ممکن است توییت‌های ببینید که ارتباط به فالوئینگ‌های شما ندارند. این توییت‌ها تبلیغاتی می‌باشند و توسط شبکه توییتر برای شما نمایش داده می‌شوند.

‏Mention:

 در صورتی که نام کاربری فردی در توییت شما باشد، شما این فرد را  منشن کرده‌اید. کاربران توسط بخش نوتیفیکیشن از منشن‌ها آگاه می‌شوند. منشن‌ها توسط همه‌ی افراد قابل مشاهده می‌باشند.

‏DM:

این اصلاح که در توییتر فارسی به دایرکت معروف است، قابلیت ارسال پیام مستقیم به یک کاربر است، بدون آن که دیگر افراد بتوانند آن را ببینند.

روال کلی استفاده از توییتر به این ترتیب است که شما پس از عضویت افرادی را دنبال می‌کنید و اقدام به ارسال توییت می‌کنید. کاربران دیگر با توجه به محتوای توییت‌های شما و در صورت علاقمندی به آن‌ها ممکن است تصمیم به دنبال‌کردن شما بگیرند. تمرکز شما در توییتر باید بر روی افزایش تعداد فالوئرها باشد تا مخاطب مناسبی برای توییت‌های ارسالی خود داشته باشید.

هشتگ در توییتر چه کاربردی دارد؟

توییتر - هشتگ در توییتر چه کاربردی دارد؟

هشتگ یکی از مهم‌ترین و کارآمدترین بخش‌های توییتر می‌باشد. برخلاف بسیاری از شبکه‌های اجتماعی که هشتگ صرفا برای جستجو انجام می‌شود در توییتر کاربرد مهم‌تر دیگری نیز دارد.

اگر در توییتر دسکتاپ‌ لاگین کنید در سایدبار کناری تایم‌لاین بخشی با عنوان موضوعات داغ (در ترجمه فارسی) یا Trends مشاهده خواهید کرد. هنگامی که افراد زیادی به صورت همزمان در خصوص یک موضوع صحبت کنند و در توییت‌هایشان از یک هشتگ مشخص استفاده کنند، موضوع و هشتگ مورد استفاده اصطلاحا ترند خواهد شد. موضوعات ترند توییتر به سرعت مورد توجه رسانه‌های معتبر دنیا قرار می‌گیرند. یک موضوع می‌تواند بصورت تصادفی و بر اثر یک اتفاق و یا به صورت برنامه‌ریزی شده توسط یک اقدام جمعی که در توییتر فارسی اصلاحا طوفان توییتری نامیده می‌شود ترند شود.

شما می‌توانید ترندها را به تفکیک منطقه یا موضوعات مورد نظر خود فیلتر کنید تا فقط موضوعات داغ مورد نظر خود را ببینید و از آن‌ها مطلع شوید.

یکی از موضوعاتی که بسیار در ردیف ترندهای توییتر قرار می‌گیرد هنگام ارائه محصولات جدید کمپانی اپل می‌باشد. با توجه به حجم توییتی که کاربران به صورت همزمان در خصوص این رویداد می‌کنند، به سرعت این موضوع ترند می‌شود و در ردیف اول ترندهای جهانی قرار می‌گیرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که در ترند شدن یک هشتگ تاثیرگذار است تعداد ریتوییت‌های یک توییت حاوی هشتگ مذکور است. هرچقدر یک توییت حاوی هشتگ تعداد بیشتری ریتوییت شود، امکان ترند شدن آن بیشتر می‌شود.

در سال گذشته چندین‌بار اولین ترند جهانی توسط کاربران ایرانی توییتر تعیین شده است که عموما محتوای سیاسی و انتقادی داشته است.

با در نظر گرفتن توجهی که رسانه‌های مختلف دنیا به توییتر نشان می‌دهند و حجم مخاطبی که این شبکه در خود جای داده است، طبیعتا محل مناسبی برای معرفی برند و دیجیتال مارکتینگ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخشی از آمار خدمات وب رمز

تعداد خدمت ارائه شده

71111
خدمات هاست و سرور
220110
خدمات ثبت دامنه
461
پروژه طراحی سایت
155
پروژه سئو سایت

در وب‌رمز رضایت مشتریان اولویت ماست

کارفرمایان در مورد ما چه می‌گویند

خانم مهندس درفشی

خانم مهندس درفشی

مدیر سایت "آژانس ارتباطات دان"
آقای مهندس منظمی

آقای مهندس منظمی

مدیر "هلدینگ گام"
خانم مهندس اسدی

خانم مهندس اسدی

مدیر دیجیتال مارکتینگ "ایران ادونچر"
آقای مهندس طالب زاده

آقای مهندس طالب زاده

مدیر مجموعه مهاجرتی - تحصیلی "کانادا از ایران"

برخی برندها که افتخار خدمت به آنها را داشتیم

جایگاه برند معظم شما اینجا خالیست

webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers
webramz customers

تعدادآرا: 963 - میانگین: 4.8

رأی شما ثبت شد.