طراحی سایت وردپرس - وب رمز
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست (ویندوز و مک)
همانطور که میدانید وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا بوده و برای راه اندازی هرگونه وب سایتی اعم از طراحی سایت شرکتی، وبلاگ یا طراحی سایت فروشگاهی و معرفی محصول و …، بهترین گزینه میباشد. آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست بسیار ساده بوده و کلیه برنامهنویسان حرفهای و مبتدی به راحتی و بدون نیاز به هیچ گونه دانش خاصی میتوانند به راحتی وردپرس را رو سرور خود نصب نمایند. در این مقاله با آموزش نصب وردپرس روی ویندوز و مک آشنا خواهیم شد.
آموزش نصب وردپرس روی هاست سیپنل و دایرکتادمین
وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا و ایجاد وب سایت در جهان شناخته میشود. بیش از ۳۹ درصد از کل وب سایتهای موجود در اینترنت با استفاده از وردپرس طراحی شده اند. یکی از دلایل اصلی محبوبیت وردپرس، سادگی مراحل آموزش نصب وردپرس روی هاست است و به راحتی روی کنترل پنلها نصب میشود و این مزیت باعث میشود که هر کسی بتواند به راحتی طراحی سایت خود را شروع نماید. در این مقاله به شما خواهیم گفت وردپرس چیست و با آموزش نصب وردپرس روی سیپنل و دایرکت ادمین آشنا خواهیم شد.
وردپرس چیست؛ ۱۰ ویژگی برتر و نحوه کار آن
امروزه همه میدانند که وردپرس چیست. وردپرس برنامهای است که به شما این امکان را میدهد که بتوانید به راحتی وب سایت بسازید و مطالب را به صورت آنلاین منتشر کنید. در ادامه خواهیم گفت که وردپرس چیست. این برنامه در سال ۲۰۰۳ راهاندازی شد و از آن زمان به بعد تبدیل به محبوبترین پلتفرم ایجاد وب سایت در جهان شد. این مقاله به شما خواهیم گفت وردپرس چیست و با تاریخچه، نحوه کارکرد و ویژگیهای آن آشنا خواهیم شد.
فریم ورک های PHP؛ ۱۱ فریمورک محبوب که باید بشناسید
فریم ورک های PHP بستری برای ایجاد برنامههای وب PHP است. این فریمورکها از کتابخانههای کد (code libraries) برای توابع متداول استفاده میکنند، و تعداد کدهای اصلی مورد نیاز برای نوشتن را کاهش میدهند. در واقع فریم ورک های PHP ساختار اساسی را برای سادهسازی توسعه برنامههای وب فراهم میکند و اکثر توسعهدهندگان از آنها استفاده میکنند چرا که روند توسعه را تسریع میکنند. در این مقاله به شما خواهیم گفت فریم ورک PHP چه چیزی است و در ادامه با ۱۱ فریمورک مهم آن که باید بشناسید آشنا خواهیم شد.
زبان PHP چیست؛ ۹ دلیل که باید این زبان را انتخاب کرد
برای آنکه بدانید PHP چیست باید گفت که PHP یکی از این زبانهای برنامهنویسی است که طی دو دهه گذشته در تعداد زیادی پروژه وب مورد استفاده قرار گرفته است. در این مقاله به شما خواهیم گفت پی اچ پی چیست و با مزایا و معایب آن آشنا خواهیم شد.
سئو وردپرس؛ ۲۰ نکته برای رشد ترافیک ارگانیک سایت
بدست آوردن جایگاه و ترافیک بالا برای سایت، همواره یکی از مباحث چالشبرانگیز و دغدغهی اصلی سئوکاران بوده و هست. خوشبختانه با استفاده از وردپرس، به دلیل کاربر پسند بودن آن و در اختیار گذاشتن افزونه های بسیار، خدمات سئو وردپرس تاثیر زیادی در دریافت نتیجه دلخواه شما خواهد داشت.
مزایای وردپرس؛ ۱۶ ویژگی برتر آن برای طراحی سایت
وردپرس یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتواست که بدلیل بهینهبودن آن از لحاظ ساختار سئو سایت یکی از بهترین گزینهها برای طراحی وب سایت محسوب میشود. در این مقاله شما را با نحوه کار، تاریخچه و مزایای وردپرس آشنا خواهیم کرد.
بهترین افزونه های وردپرس در سال ۲۰۲۰
وردپرس یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا در دنیا برای طراحی وب سایت میباشد که رور به روز به شمار استفاده کنندگان آن افزوده میشود
معرفی ۱۰ پلاگین پرطرفدار وردپرس
زبان برنامه نویسی وردپرس از آنجایی که قابلیت استفاده از افزونه های بهینه سازی شده را دارد از محبوبترین و پرطرفدارترین زبان های برنامه نویسی است. پلاگینها در واقع بخش نرمافزاری از مجموعه توابع هستند
آشنایی با شورت کدهای وردپرس و نحوه ی انجام آن
از زمان انتشار وردپرس (سال ۲۰۰۳) تاکنون با وجود انتشار سیستمهای مدیریت محتوای پیشرفته و کارآمد، وردپرس از معروفترین و محبوبترین CMSهای مورد استفاده کاربران بوده است. یقیناً حفظ چنین...
وردپرس ۵ با دستاوردی بزرگ منتشر شد!
اما دقیقا منظور از دستاورد بزرگ چیست؟ وردپرس با تغییری اساسی، نسخهی 5 خود را روانهی بازار کرد. اگر شما هم یکی از کاربران وردپرس هستید باید با نسخه وردپرس 5 آشنا شوید، چراکه این بار خبری از...
۴ راه آسان برای کاهش بانس ریت سایت وردپرسی
کشاندن کاربران به وبسایتتان تنها نیمی از راه است، آنچه حائز اهمیت است درگیر کردن آنها با وبسایتتان میباشد. همچنین کارایی وبسایت یکی از جنبههای غیرقابلانکاری است که بایستی به آن توجه شود.
چرا طراحی سایت با وردپرس یک انتخاب مناسب است؟
یکی از متداولترین سوالاتی که درباره طراحی سایت از سمت مشتریان پرسیده میشود، درباره انتخاب زبان برنامه نویسی بوده و اینکه سایت مورد نظرشان را با چه زبان و پلت فرمی طراحی کنند.